Tips om je leven binnen 1 minuut te veranderen!

Tips om je leven binnen 1 minuut te veranderen!

Drink melk

Denk je dat je al een nutritionele boost krijgt van je ontbijtgranen? Denk maar daar anders over. Tot 40 procent van de vitaminen in verrijkte granen lossen op in de melk. Als je dat niet drinkt zul je dus die voedingstoffen niet binnen krijgen.

ijskoud water

Drink een paar glazen ijskoud water voor en tijdens het sporten. Studies tonen aan dat de koude water uithoudingsvermogen kan verbeteren met ongeveer 23 procent. En ijs koud water zorgt ervoor dat je lichaam calorieën verbrandt om het te verwarmen, het stimuleert dus ook uw stofwisseling.

KOM OP, JE KUNT HET!

Verbaal uiten van emotie, terwijl je bezig bent met je krachttraining verhoogt je spierkracht met maximaal 25 procent. Of als iemand anders naar je schreeuwt zul je staat zijn om 5 tot 8 procent meer gewicht op te tillen.

Weddenschap

Als je een weddenschap aan gaat met je collega voor 50 euro dat je je kunt vasthouden aan je workout programma voor 6 maanden. Studies tonen aan dat degenen die dit doen ook wel succes bereiken met gemiddeld 97 procent kans op succes. Plan uw workouts, zet dan een paar euro in een pot voor ieder keer dat u uw workout uitvoert. Trackteer je zelf dan aan het eind van de maand met de verzamelde geld.

Kaneel gezond

Kaneel is een gezonde en heerlijke voedingstof of ook wel specerij die ontzettend veel gezonde en goede voordelen heeft. Je moet wel de even opletten dat je de juiste kaneel gaat nemen, want er zitten wel kleine verschillen erin. Maar  om even voor je kort samen te vatten, is kaneel goed tegen schimmelvorming, is goed voor je hersenen, en tegen maagpijn en blaasinfectie.

Share this post